Sluit je aan

Je hebt zojuist je iPhone laten vallen en het scherm is kapot. Wanneer uw iPhone-scherm kapot is, kan het moeilijk zijn om erachter te komen wat u moet doen, welke reparatie-optie het beste is, of of u het zelfs helemaal moet repareren. In dit artikel leg ik uit wat je moet doen als je iPhone-scherm is gekraakt en loop ik je door de verschillende reparatieopties.

Allereerst, blijf veilig

Wanneer een iPhone-scherm barst of barst, steken er meestal veel scherpe glasscherven uit. Het laatste dat je wilt laten gebeuren nadat je je iPhone hebt laten vallen, is je hand op gebroken glas snijden en naar de eerste hulp moeten gaan.

Als je iPhone-scherm volledig kapot is, neem je een stuk duidelijke verpakkingstape en plak je dit over het scherm.

Als het scherm niet echt barst, kunt u deze stap overslaan totdat u erachter komt of het scherm bruikbaar is of als u het wilt laten vervangen.

Beoordeel de schade: hoe gebroken is het?

De volgende vraag die je jezelf wilt stellen is deze: Hoe kapot is het scherm? Is het een enkele haarscheur? Zijn er een paar scheuren? Is het scherm volledig verbrijzeld?

Als de schade gering is, is het misschien de moeite waard om een ​​bezoek aan de Apple Store te maken om te zien of een uitzondering kan worden gemaakt – maar die gevallen zijn uiterst zeldzaam.

Apple dekt geen fysieke schade aan iPhones – er zijn nog steeds servicekosten, zelfs als u AppleCare + hebt. Meestal zijn impactpunten duidelijk en kan een Apple Genius ze meteen herkennen. Als je een gebarsten iPhone-scherm hebt, zul je er niet uit kunnen praten.

Vind de beste reparatieoptie voor u

Als iPhone-eigenaar heb je veel verschillende reparatie-opties. de telefoon reparatie de winkel is wat detelefoonreparatiewinkel.nl doet voor beste manieren om jou iphone te herstellen.